tiistai 25. helmikuuta 2014

Vilin uusi koti

Vili on ollut meillä nyt vasta kaksi päivää, sillä haimme pojan 23.2. Meillä on mennyt todella hyvin. Vilistä tulee esille uusia piirteitä, päivä päivältä. Komentaminen on tämän koiran suosikki juttu sekä varpaiden järisminen, välillä se uskoo ja välillä ei. Vilillä on todella mahtava luonne. Energia riittää vaikka muille jakaa, varsinkin iltaisin.

Eka yö meillä meni itkien, mikä on kyllä ihan ymmärrettävää, sillä onhan tämä uusi paikka pikkuiselle. Viime yö meni paljon paremmin, ei ollut niin levoton. Nukkui jopa paremmin mitä osasin odottaa :) Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämän pikkuhurmurin kanssa.

Mutta nyt nautitaan tästä rasavilli ajasta viellä kun voidaan. Mutta niinhän se menee että kun koira on aikuinen, sitten aletaan kaipaamaan sitä pentuaikaa. Kun toinen oli semmoinen pieni karvapallero.

Lääkärin aikakin on varattu jo 25.3 rokotukseen. Mankkaan eläinlääkäriasema Univet. Paikasta mulla ei ole mitään kokemusta, mutta toivottavasti se on hyvä. Joo mutta nyt pitää lopetella tää kirjoittaminen, kun Vili heräsi päikkäreiltä, täytyypi mennä sen kanssa puuhastelemaan jotakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti